Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Blagovna znamka: SALVIT ADULT

Salvit Gastricon, 15 mehkih kapsul

Redna cena
5,69 €

Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje stroškov dostave.

Načini plačila Dostava Osebni prevzem

Podrobno o izdelku

Medicinski pripomoček Salvit GastriCon vsebuje visok odmerek simetikona. Rezultat tega je povečana učinkovitost pripravka, kar prispeva k učinkovitejšemu lajšanju tegob, ki jih povzroča močno napenjanje.

Simetikon je stabilna mešanica silikonskega polimera in silicijevega dioksida z lastnostmi proti penjenju in adsorbiranja prebavnih plinov. Priporočeni odmerek simetikona deluje le površinsko in je za telo indiferenten. Simetikon se ne absorbira iz prebavil, ne spremeni pH vrednosti vsebine prebavnega trakta, ne spremeni prebavnih procesov in ne moti mehanizmov črevesne absorpcije. Iz telesa se izloča nespremenjen. Simetikon ima sposobnost zmanjševanja površinske napetosti črevesne sluznice in zračnih mehurčkov v črevesju. Na ta način, olajša njihovo pokanje in razbijanje, kar olajša izločanje prekomernih plinov nakopičenih v prebavnem traktu.

Salvit GastriCon se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih s prekomernim kopičenjem plinov v želodcu in črevesju, ki je posledica črevesne fermentacije med prebavnimi procesi. Sem spadajo: občutek polnosti, močno napenjanje, spahovanje, kar je lahko med drugim tudi posledica napačnih prehranskih navad.

Salvit GastriCon se dodatno uporablja tudi pred izvedbo diagnostičnih preiskav trebušne votline z uporabo slikovnih tehnik, kot na primer: radiografija, ultrazvok, endoskopija. Pomaga odstraniti plin in zračne mehurčke iz prebavil, s čemer se izboljša kakovost pridobljenih posnetkov in odpravi diagnostične težave.

Navodila za uporabo
Sestavine

1 mehka kapsula Salvit GastriCon medicinski pripomoček vsebuje: 240 mg simetikona.
Pomožne snovi: želatina, glicerol, kinolinsko rumeno.

Opozorila

Izdelek Salvit GastriCon se ne sme uporabljati v primeru preobčutljivosti na simetikon ali katero koli drugo sestavino izdelka.
Za uporabo izdelka med nosečnostjo in dojenjem se je potrebno posvetovati z zdravnikom.
Če obstoječi simptomi vztrajajo ali se poslabšajo in se pojavijo novi prebavni simptomi, se priporoča posvet z zdravnikom, da se ugotovi vzrok in začne zdravljenje.
Doslej ni bilo klinično pomembnih interakcij simetikona z zdravili, vendar zaradi možnih interakcij ni priporočeno jemati medicinskega pripomočka Salvit Gastricon sočasno z zdravili.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Oglejte si tudi
Salvit Gastricon, 15 mehkih kapsul
Medicinski pripomoček


Redna cena: 5,69
Salvit Veox Pena za noge z učinkom prasketanja, vonj ananasa in pomaranče, 150 ml
- 15 %
Solgar Wild Alaskan Omega, 120 kapsul


Redna cena: 40,00
Spletna akcijska cena: 34,00
Cena s Kartico zvestobe in zbranimi jabolki zvestobe: 34,00
Salvit Venox Forte, 60 tablet


Redna cena: 19,87

Naši farmacevti svetujejo

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri
Hitre povezave