Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Blagovna znamka: ASTRAVITA

Revamil gel za rane, 18 g

Redna cena
12,94 €

Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje stroškov dostave.

Načini plačila Dostava Osebni prevzem

Podrobno o izdelku

Medicinski pripomoček Revamil hidrofilni gel za rane je sestavljen iz 100% čistega, medicinskega medu z visoko vsebnostjo encimov in nizkim pH. Skrbno nadzorovan proizvodni proces zagotavlja, da med ne vsebuje sledov pesticidov in je vedno enake kakovosti. Revamil hidrofilni gel za rane nudi močno in dolgotrajno antibakterijsko zaščito ter ustvari prekrivno plast na rani. Hidrofilni gel za rane Revamil je še posebej primeren za kronične in inficirane rane. Tuba Revamil hidrofilnega gela za rane vsebuje 100 % čist, steriliziran med.

Glavne značilnosti gela so:
• Čisti rano in ščiti pred okužbami rane. Dejavniki, ki prispevajo k antibakterijski zaščiti, so nizek pH, encimi v medu ter nizka aktivnost vode in visoka vsebnost sladkorja.
• Preprečuje nastanek oz. šritiev nekrotičnega tkiva. Med ustvari vlažno okolje rane, ki spodbuja celjenje
• Odstranjevanje vonjav iz ran. Neprijeten vonj po rani se lahko pojavi zaradi bakterij, ki v rani proizvajajo vse vrste snovi.
• Revamil na rani ustvari zaščitno plast.

Revamil gel za enkratno se uporablja predvsem za kronične rane, okužene rane, akutne rane, kirurške onkološke rane, onkološke rane zaradi sevanja, manjše opekline (1. in 2. stopnje), preležanine, globoke rane, diabetično stopalo, suhe rane, razjede, venske razjede...

Navodila za uporabo
Sestavine

Sestavine: 100 % med (sterilen)

Opozorila

Po odprtju porabite v treh mesecih.

V primeru resnih ran ali dvomov se vedno obrnite na svojega zdravnika.

V redkih primerih lahko Revamil gel za rane povzroči trenuten pekoč občutek.

Oglejte si tudi
Revamil gel za rane, 2 g  x 12
Medicinski pripomoček


Redna cena: 78,68
Trioderm pršilo za odstranjevanje bradavic, 60 ml
Medicinski pripomoček


Redna cena: 19,98
Akutol Stop pršilo, 60 ml
Medicinski pripomoček


Redna cena: 14,50
Revamil gel za rane, 18 g
Medicinski pripomoček


Redna cena: 12,94

Naši farmacevti svetujejo

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri
Hitre povezave