Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Blagovna znamka:

Mylittledoc uši šampon in glavnik, 150 ml

Akcijska cena s Kartico zvestobe (-10 %):
13,22 €
(Vaš prihranek: 1,47 €)
Redna cena
14,69 €

Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje stroškov dostave.

Načini plačila Dostava Osebni prevzem

Podrobno o izdelku

Medicinski pripomoček Mylittledoc uši šampon za odstranjevanje uši in gnid (jajčec) .
Kompleks aktivnih sestavin v šamponu mylittledoc za odstranjevanje uši in gnid je bil klinično preizkušen na osebah, starih najmanj 3 leta, in dokazano je, da učinkovito odstranjuje uši in njihova jajčece. Odstrani in uniči žive uši in njihova jajčeca ter preprečuje nadaljnje širjenje naglavnih uši.
Ne vsebuje insekticidov, zato uši ne razvijejo odpornosti na sestavine. Šampon za odstranjevanje uši in gnid mylittledoc. Njegovo delovanje pa temelji na učinku eteričnih olj in 100% naravnih izvlečkov rastlin iz tropskih gozdov.
Šampon za odstranjevanje uši in gnid mylittledoc se lahko uporablja za odstranjevanje uši in preprečevanje pojava uši in gnid.
Tri ravni učinkovitega delovanja šampona:
• odstranjevanje uši in gnid s skupnim delovanjem treh učinkovin; • odstranjevanje in uničenje gnid zaradi izvlečka kvasije; • ustvarjanje neugodnega okolja za uši in jajčeca zaradi olja, ki deluje kot repelent. Tri aktivne sestavine, ki jih vsebuje šampon mylittledoc:
• Olje andirobe, pridobljeno s hladnim stiskanjem brez uporabe topila, iz semen Carapa guaianensis, rastline iz amazonskega pragozda. To olje ima lastnost, da odganja žuželke, zlasti hematofage (ki se hranijo s krvjo).
• Kvasija (Quassia Amara) je zaviralec tvorbe hitina, ki omogoča, da se gnide močno oprimejo dlačic. Ena izmed učinkovin kvasije napade hitinski zunanji skelet gnid. Tako se jajčeca enostavno ločijo od las, povzroči pa tudi razgrajevanje in raztapljanje zunanje lupine gnid in uši, kar onemogoča njihov nadaljnji razvoj.
Delovanje te sestavine nato nadaljuje olje andirobe, ki deluje kot učinkovit insekticid in uničuje tako žive oblike kot tudi jajčeca uši. • Nimovo olje (Melia azadirachta) deluje kot naravni insekticid. Biološko delovanje sestavin v olju, pridobljenem iz nima (indijske melije), je večstransko: odganjanje insektov, da ne odlagajo jajčec, povzročanje neplodnosti jajčec, zaviranje biosinteze hitina in vzorcev hranjenja.

Navodila za uporabo
Sestavine

Sestavine: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Propylene Glycol, Quassia Amara Wood Extract, Melia Azadirachta Seed Oil, Carapa Guianensis Seed Oil, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Peg-150 Distearate, Tetrasodium Edta, Chlorhexidine Digluconate, Imidazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Lavandula Angustifolia Oil: Linalool.

Opozorila

Če ste noseči ali dojite, je vedno priporočljivo, da se pred uporabo izdelka posvetujete s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Izogibajte se stiku z očmi in sluznico!

Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katero koli sestavino. Ob alergijski reakciji ali preobcutljivosti takoj prekinite uporabo in si lase umijte z obicajnim šamponom.

Izdelek lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci, starejši od treh let. 

Hranite ločeno od virov toplote in shranjujte pri sobni temperaturi.

Oglejte si tudi
- 20 %
Master Aid Quadra 3D Girls, 20 obližev za deklice
Medicinski pripomoček


Redna cena: 1,91
Cena s Kartico zvestobe in zbranimi jabolki zvestobe: 1,53
Sensilab Throat Lollipops lizika za grlo za otroke, 10 lizik


Redna cena: 15,99
Prospan, sirup, 200 ml
Izdelek je zdravilo


Redna cena: 11,86
- 20 %
La Roche-Posay Lipikar protokol za suho kožo, nagnjeno k dermatitisu, 400 ml, 400 ml


Redna cena: 50,23
Spletna akcijska cena: 40,18

Naši farmacevti svetujejo

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri
Hitre povezave